Show Match Summary


Sikke en lorte kamp!!! Magen til ufortjent sejr til underdogs skal man se langt efter.

Med inducements nok til at give Lance Armstrong den næste gule trøje, Træder dværgene ind og stensætter deres protokol med hårde tæsk og tørre smæk!

Første turn går det dog udemærket for puplikums favoritten, Kisleverne smækker nogle dværge ned og går igennem en enkelt rustning! Ingen casser.

Fra anden runde og til slutningen går det kun ned ad bakke for Kislevitterne. De fumbler rundt om bolden og får den ned i den rigtige ende. Hvor den igen er umulig at samle op... Dværgene bliver brutalt skubbet ud af banen hvilket overflødiggør deres stærke panser. Hvis så bare puplikum brugte bare eeen af de mange chancer til at kvase noget dværk, Men nej.

Og derfra får dværgene snildt overtaget bold og kommer i flertal. Ført an af deres bizare Deathrollerinducement, tromler de langsomt bolden i mål. De impotente og forkvaklede Kislevitter ser ilde i mode til, mens deres læge fejler alt og dræber deres ellers nyeste tilkomne spiller som efter sin første kamp var blevet en snavset spiller (dplr). Dværgene tager en sen scoring i første halveg og optimerer derved deres brug af bribes og deathroller.

I starten af anden halveg stiller kislevitterne op med 9 mand og glæder sig til at kunne concede.

Dværgenes coach har ikke lagt mærke til dette og tænker ikke meget på den slags idet han har fri mulighed til at tæske noget Kissere. Da han med perfekt boldbesiddelse og ingen slinger i velsen endelig får snøvlet sig ned og får fedtspillet sig sig til en 5. turs TD, Ryger Deathrolleren endelig. men på nuværende tidspunkt er Kislev gennemtæskede og i undertal. 4 ture til at lave 2 mål... Det kan stadig lade sig gøre.

En velplaceret brug af tæsk, irritationsmomenterne (side) og HMP, Sætter Kislev sig godt på plads til en vigtig scoring.
Bolden ligger uden for rækkevidde for dværgene og der er to mulige boldsamlere på plads.
Tæsk tæsk så er der een. Men stadig en mulighed. Her skal det nok nævnes at kislevitterne har fejlet ca 40% af alle slag. 80% af alle boldrelaterede slag.

En dværk står til at blive skubbet ud og igen en dobbelt skull. Så kom den mulige scoring jo ikke i hus. Til gengæld er der intet der bliver fejlet OVERHOVEDET af dværges boldhåndtering... Snøft...

Dværgene Danser rundt og sidder godt i øltønden. De behøver ikke at anstrænge sig særligt meget her i slutningen af anden halveg, og fedter lidt rundt med at tæske tilfældige kislevitter.

Kampen slutter med et stenet 2-0 til dværgene med 2 kills på kisleverne.

Højdepunkter:
1 ud af 10 af Kislevs rerolls duede til noget. De andre 9/10 gjorde resultatet værre eller at det stod ved.
2 ud af 2 mulige kickoffrolls af dværgene var blitzes.
Kislevs eneste kickoff dværgene et reroll.
Dværgene sluttede med at have rerolls tilbage... De startede med færre men lavede meget få fejl.

Sur prut i munden på Kislev. Så kan jeg lære det... Snøft... av mit ego.