Show Match Summary


Friendlydag hos Piil:

Total turnoverfest. Piil inducer Chaney der har en ret stor effekt på kampen som breaker med st4 og wres (han er fin nok, men det understreger hvor dybt latterlig Deeproot er at de koster det samme - Jeg vil næsten hellere møde 2 gange Chaney end 1 Deeproot)

Oh well jeg er monster uheldig i første halvdel af første halvleg og Piil scorer på 3 ture, men det lykkes til sidst i halvlegen at udligne.

Og så skal jeg ellers love for at frøken fortuna skifter side. Det starter kækt med at casser to spillere: 1 niggling på en blank Golem der bliver siddende (garh!) og et kill på en 2skills zombie der klares af friendlysavet. Jeg har dog lidt svært ved at flytte bolden men det lykkes at få scoret til 2-1 i min tur 6.

Og så kommer le coup d\'etat: Piil beslutter sig i sidste øjeblik at skifte opstillingen til den anden side med alle sine mænd. Bolden scatter helt op til linien i den modsatte side... BLITZ! Elveren drøner ind og griber bolden med beskyttelse fra en lineman. Chaney får bolden på jorden og en ghoul samler op. Mino blitzer ghoul ned på sidelinien, bolden scatter dybt ned på min banehalvdel. Jeg har en Mblw, Pion mand stående dybt og han samler bolden op og løber op på midten af banen uden nævneværdig beskyttelse. Chaney skal lave en GFI for at blitze ham... men 1,1 og jeg kan med 3 GFI og et 2+ handoff score til 3-1.