Show Match Summary


SYG KAMP!

7 stk. turnovers på dobbelt 1 eller dobbeltskull...

Karsten laver det vildste recover ever på en bold. Bag ud 2-3 og ingen rerolls. Karsten laver blitz, der lige kræver 5+ dodge. Det lykkes, og så en stjerne på en block-dodge catcher (dog med frnz), som også lykkes, bolden skal scatter til "3", for kun at lande i een TZ, hvilket også lykkes. Endelig kan Karsten så flytte sin sidste spiller (AG3 ghoul) som skal lave pick up på 4+. Alt lykkes, og han står så til gengæld HELT ubeskyttet med en ghoul uden skills. Jeg blitzer med block og 2 terninger og team reroll - kan ikke få en bothdown eller stjerne. Skubber ghoulen ind i 2 TZ og følger op. Der er nu 3 TZs på boldholder ghoulen og en tackle-blitzer står 2 felter fra væk fra de 3 TZs.

Karstens næst sidste tur annonceret han et block på min Block, dodge, sidestep, tackle blitzer stadig uden rerolls. Får han ikke stjernen på 2 terninger sidestepper blitzeren hen og laver en perfekt cage på hans AG3 ghoul og sætter også tackle på den. Karsten får sin stjerne igen igen. Jeg smider min blitzer i det eneste felt han kan dodge ud i uden at skulle dogdge til 2+ TZs. Karsten går så gennem armor OG får en KO uden modifiers.....så ligger min spiller jo ikke længere i vejen og så kan han dodge ud på 3+ og passe til en ulv.

Passet failer dog....Nu er det min sidste tur. Jeg kan blitze en spiller fri, der så kan gå ned i endzone. Dodge 3 gange med en AG5 catcher (med dodge) og samle op i en TZ på 2+ - passe shortpass til den frie spiller og lave TD. Jeg vælger at spare en dogdge ved at lave et 2 die block med min ene blitzer....

2 skulls....og turnover nr. 7 på dobbelt 1/skull er en realitet. Uden rerolls samler Karsten op, handoffer og 2 stk. gfit uden rerolls.

Sådan nakker man elvere!!! ;)

Tak for kampen - sygt sygt uheld og en lidt ufortjent slutning på kampen, set fra elverne, som kampen var skredet frem. Men heldigvis var det en friendly og vi fik begge noget ud af kampen, trods uendelige turnovers.

Jeg fik hvad jeg primært kom efter, nemlig flest SPPs efter september måned. 10k i winnings efter hver kamp i oktober....Aaaaah!

Vi ses sikkert til en ny friendly en dag!

/Peter