Show Match Summary


En super spændende kamp til sidste terning.

Jeg inducer en bribe og en troldmand og starter med at drive; Niebling vinder famen.

Første halvleg: Kickoffet lander på min Dplr git catcher der selvfølgelig vælger at gribe. jeg laver en KO på linjen og prøver på et cage på linjen med min AG 4 blitzer. Dobbelt et på catchet, scatter op min bigguy og vidre på en stunned spiller ender helt frit to felter fra Nieblings AG catcher. ARGH!

Heldigvis kan Niebling ikke rigtig bruge det til noget, da jeg begynder at tæske K.O.s. Jeg får bolden tilbage og Niebling conceder.

Niebling får alle sine K.O.s tilbage på nær en Berserker.
Han har fem turer, der bliver om til seks pga. en riot, til at score. Og starter med at tæske som en gal. Han vælger klogelig at lave casser.
Jeg conceder og har to turer til at score.

Nieblinger dækker siderne og laver et touchback. Jeg gir bolden til min blk dodge catcher fordi Niebling har sat begge sine tacklere i den ene side. Midten får tæsk og jeg kan komme igennem. Jeg løber dybt med mine to catchere, blitzer med min ST 4 blitzer. Dobbelt et på gufferen for blitzet. Catcheren bliver blitzet med ni terninger men nægter at gå ned! Han bliver smidt op af siden og dækket op af tre spillere. Jeg prøver at komme over med en gard assist for at kunne blitze mig fri med catcheren. Dobbelt et på go for it. ARGH!

Anden halvleg: Niebling driver. Jeg presser ham og han prøver at slippe forbi i den ene side. Han står ret løst opdækket og jeg bruger troldmanden. ET! Ahh come on. Nåh men jeg kan stadig komme hen med min ST 4 blitzer med et 3+ dodge og to guffere og blitzer ham ned op af siden.
Bolden bliver på banen men jeg kan få fat på den med min AG 4 blitzer. Jeg får fat på den men bruger rerollet. Til sidst har jeg et one die mod hans bigguy. Skull. Bigguyen blitzer og får min blitzer ned og bolden scatter op foran Slaanesh elfen der dodger ud og løber ned og score.

Jeg har fire ture til at score med ti mand mod elve, men begynder at tæske hårdt; smider fire mand ud på to ture. Mit blitz i min anden tur med frenzy-aben går galt og Nieblings AG4 catcher kan side steppe op til kanten af mit cage. Tage et one die og skubbe og dodge ind med bigguyen og smide min boldholder ned. Derefter dodge ind med passeren på 3+, 4+ pickup 4+ og passe et longpass på 4+. Så er bolden lang tilbage på min bane. Jeg løber tilbage med min AG 4 blitzer, men fejler short passet i min sidste tur.