Show Match Summary


(Palle)

Weeee - gør plads på Johans afdeling på Skt. Hans, for her kommer endnu et offer for Brians dice-rape ;)

Semifinale mellem Copenhagen Capitalism & Doomwheel Runners

Eller som en medcoach havde sagt det mellem et toppumpet kaosdværge hold uden nævneværdige skader - 3 Dtkl Bulls med 5 skills, 7 Dværge med 3+ skills, en st4 boldholder OG 1 motorsav, mod et smadret crush skaven hold med en 1-tursscorer...


Well little did they now that when the dices show up to play, teams doesnt really matter...Jeg køber en troldekogle, Brian inducer en wizard, 2 Babes, 2 Bribes og 2 læger

Brian vinder fame, Brian vinder startslaget (yes det er et ilde varsel)....

Brian vælger at lade mig starte for at give sig selv en chance for at kunne breake med wizarden, og for at kunne lave ettursscoring - begge dele mens han realistisk stadig havde liiidt rotter tilbage...

Jeg starter med saven, st4 boldholderen, de 6 pumpede dværge og Bulls på banen og kickoff bliver........

..............


Get the REF!!!!!

:::::::::::::

Med saven på banen - weeeeeeeeee!


Kanon - dværgene fra land som død og torden. Blocks på de to irriterende wrs, fend spiller giver casualtys og KILLS - wtf!

Wow sikken en start og Truls, der skulle spille mod vinderen godtede sig.

Og Brian, der kunne se frem til en første halvleg med en aktiv motorsav tilbage var lige ved at finde figuræsken frem...Jeg får sikret mig bolden og sendt st4 manden op i sikkerhed bag dværgene...Så bliver det Brian, jajajadadada rykker rundt på tilfældige spillere for ikke at kunne blive ramt så nemt, skal bare stalle et par ture af klokken inden nøl'et...

Ahh skal lige have et blitz på din tkl, dtkl bull - pil, pil - ooops ikke så godt, frnz hen til nogen dværge, en terning pludselig - stjerne (godt spillet Brian!) - AVrul 11 - injury 6, pion 10 - kanon!

Kill! (hmmm, jeg kunne formodentligvis se frem til at dominere brian tungt, og ud fra vores forrige kampe kunne jeg forvente at Brian ville lave 2-3 casser maks, og da Dtkl bullsene er ekstra vigtige for at styre skavens MA, så var det en nem læge)

Pleeaaaaase 1-3 så jeg kunne få den med igen....


6 - Kill (godt spillet Brian!)
Nåhh siger Brian, og sætter sig frem i sofaen, hvor han faldt sammen, efter LOS og get the ref slaget.

Lad os lige tage et 3+ foul på den der, liggende tæske Bull...

Av 12

Injury 10 (godt spillet Brian!)
Sådan - så hurtigt kan det gå i BB - for første gange i 25 kampe skulle jeg spille med kun 1 Bull i første halvleg og kampen ud. Og for denne her kamp var det nææææsten game, uden Bulls mod skaven er mit hold bare et klunky slowass tæskehold, selv om Brian er flink til at blive og slås med dværgene, fordi han har gard linemen! (for så kampen igennem, at blive belønnet ved sit "flytter en gutter runner over for at en tilfældig man uden blk kan få lov at slå på din sfrm, av9, Blk mand med double modifier, som hvis jeg slår en pil, giver gratis blk på min gutterrunner"-spil!)

Inden for de næste par ture bruger Brian en læge da motorsaven casser hans en vermin med skills, og slår selvfølgelig sin 1-3 for at få den aktiv igen. Det var så det som jeg kunne præstere hele first half med et liberalt antal blks, blitz med frnz og en motorsav nonstop foulene.

Mens Brian har tre injury rul i resten af halvlegen, på dem casser han en dværg med 4 skills, min st4 boldholder og KO'er min sidste Bull.... (godt spillet Brian!)


Needless to say kunne Brian med en wizard og DM-overblik godt liiiige finde ud af at breake her...

Sådan der!
Breaket bagud i casser, 2 bulls, en dværg og supermand ude og Brian har ikke engang haft sin ettursscorer på banen - GGRigtigt nok kan Brian herefter breake min st3 boldholder, og da jeg ikke har bulls skal han bare løbe en mand 5 felter ned i banen for at være safe.... Greeeeeeatt!

Jeg har mod en LOS med 3 av7 folk uden skills og 8 turs aktiv motorsav lavet....1 knocked out, på trods af et hav af brugte rerolls på pil, pil -terninger...


I anden halvleg kan Brian lave en forholdsvis enkel tur etter, uden de 3 bulls og en sfrm, tkl dværg til at stå og dække op...


Og så var det ligesom det...
sådan 9 ture spillet bagud 0-3 og nede i casser med et TV 286 kaosdværge hold (godt spillet Brian!)Selvfølgelig kunne jeg så lave de obligatoriske 4 casser tilsidst i anden halvleg, da kampen forlængst var afgjort. Obligatorisk fordi, at det nu kommer til at virke som om kampen var lige...... hahahahahahahahhaha (godt spillet Brian!)


Tillykke til Brian med en flot sæson,og kan nu med lidt held (who are we kidding), føje clbbbl kronen til kollektionen af usmagelige DM-pokaler!


For mit vedkommende var nederlaget til at bære. Selvom jeg vandt the Whole shebang sidste år, så har sæson XII været endnu bedre med præmier i samtlige spillede turneringer, og jeg fører da også årets evighedshøst, så det går endda.... =)


Og selvom mit hold var det bedste hold, der var tilbage var det ingen skam at tabe når de to tilbageværende coaches (Brian og Truls) er af den kaliber de er, begge er meget værdige vindere af titlen - trods alt.... ;)For Truls' vedkommende er det endelig tid til at igen at vokse frem i lyset efter et par sæsoner at have været i skyggen af Esben. Og medmindre at Esben vender tilbage til ligaen, tror jeg vi kan forvente os meget af Truls til næste år også... ;)

Og Brian er.....bare Brian....ildelugtende, krøllet læderhomo, som tisser nede i opgangen, men som er ufattelig svær ikke at holde af. Som lasse siger det, "bare hans øjne er uimodståelige"... Word!


Good lucks boys - you deserve it...

Show me the money - Over and out Season XII

Capitalism...
(godt spillet Brian!)