Show Match Summary


(Palle)
Fed, men lidt fjollet kamp...

Jonas inducer en troldmand og en bribe (aldrig brugt). First half ender hurtigt i noget klumpspil, da dette burde favorisere holdet med 8 (otte!) gard spillere på banen, så det godt ud. Men med en stribe dårlige ture fyldt med pile, og fejlede gfi fik emperial plus en truende troldmand vendt CD drivet til en meget potentiel chance for at breake. Men med en smule stolpe ud i afgørende momenter for Sharks, kunne jeg lige præcis presseJonas til at concede. I den concede tur lav jeg så tre casser efter kun at have lavet en på 20 blocks! WTF!

Jonas laver så sin sædvanlige, fristes man snart til at sige, 2 tursscoring under massivt pres.

Longbomb (4+), interceptionforsøg (mislykkedes), Catch i tacklezone (4+) og dodge fra Dtkl Bull med AG3 mand (5+)....

WTF!!!!!!!!!!!!

Anden halvleg får dværgene grindet sig ind i kamp på trods af megetbløde av/inj terninger og generelt dårlige blk-terninger og med nogle afgørende knockouts ender Jonas med at spille fuldstændig uden styrke skills (alle blitzere og ogre var KO'et).

Dettebliver meget presset, for Jonas der kommer til atværeinde i den dårlige cage. Nemlig helt ude ved sidelinjen ved LOS med sine 6-7 spillere (heraf 3 st2 spillere) med en mur af dværge og st4 spillere hele vejen rundt om fyldt med tkl og dtkl.

Igen er det dog ikke noget en troldmand, et 3+ dodge med en lineman og et 1 terningsblock på en bull og et skub i den rigtige retning kan rette op på.

Desværre for helte terningerne, så stod bull'en stadig op og de har jo ALLEsammen Dtkl, så igen var det en stiv 5+ for at score med MA9 catcheren.

Denne gang løb heldet dog ud og selv med reroll lykkedes det ikke at slippe fri. Bolden røg ud af banen og ind på den anden side af dværge muren. Med troldekogle brugt var der ingen måde at 6 humans kunne komme igen og breaket var en realitet.

Med min enelige casse i anden halvleg var jeg kommet op på 5. Men da lægen havde reddet en gard+blk catcher fra rigor mortis, så var der kun 4 ude og da Jonas prompte slog samtlige blitzere og ogren ind fra KO, ja sååå var det pludseligt liiiidt for spændende med udsigten til et treturshumandrive for uafgjort.

Især da det endnu engang ikke var lykkedes mig at komme af med QB Peyton Manning, og endnu engang så den ud til skulle stjæle en meriterende sejr ud af hænderne påmig.

Vi stiller op til LOS, begge coaches koncentrerer sig kampen er på vippen og tre ture tilbage.....

Scatter dybt i banen med bolden, ikke noget problem for Manning.

Kickoff -RiotRiotrullet 3...................................................................................................................................................

Both players turnmarkers move 3 turns forward -End Game!
What the FUCK!!
Fesen afslutning på en god kamp.


PLEASE, PLEASE søde kommisærer - det er sjovt at vinde kampe, men primært for at gøre ved at SPILLE kampene. Kan ikke nok få Martins Riot tilbage, med 1-3 en tur tilbage og 4-6 en tur frem. Det andet er bare ufedt, at have spillet i tre timer for så at slå en attendel efter fulgt af en sjettedel for sejren.

Vær rare at ændre den til næste sæson - tak! =)

Tak til Jonas for en hyggelig kamp, som altid! Mad og drikke og for at have inviteret Frey, godt nok uden krøller, men stadig Frey indeni ;))
PS: Fedt at Niebleren kom med i western, så har vi fået potentielt det hårdeste slutspil til at kompensere for alle vores dropouts i denne sæson. Og med nummer 1,2,3,4 på casualty listen så er der da Bang for the Buck!!