Show Match Summary


Spiked drink allright!

Første Spike-kamp i 40 fods influenza, men med venlig overbærenhed fra Piil'en, en lille håndfuld pinex'er og en nonstop strøm af små stykket papir til at pudse næse i kom vi igennem.

En kamp, hvor vi begge på forhånd var lidt anstrengte ved udsigterne til at det skulle blive specielt underholdende....

Copenhagen Capitalism vs TheBigRedMachine

I en prematch en uge før spike lodtrækningen, måtte vi stoppe i tur to i anden halvleg, da Thomas concedede tur gjorde at hans sidste spillere forsvandt fra banen og da kun 2 af dem var frisk på at vende den anden kind til, så var det en hurtig og mildt sagt antiklimatisk friendly. En af dem, hvor der lige er 6 runders riot tilsidst i anden halvleg... /

Til spike kampen, vælger Thomas derfor belært af erfaringer at købe en BudVbabe, 2 (to!) læger og William Chaney i stedet for en troldmand, som han hurtigt er ude af stand til at bruge til meget mere end at få mig til grinde ham endnu mere forsigtigt/omhyggeligt.

Kampen var da også rimeligt udramatisk, selv om vi hyggede os en del med fumle kast, pickups, handoffs mm og derfor havde noget at bruge "tænkehatten" til. Men alt imens vores "frie" 3-5 spillere prøvede at lave breakaways lidt mislykkedes først den ene og så den anden vej, ja så var der hele tiden en større klump spillere filtret sammen omkring LOS, med Capitalisms Linebackers som dem der langsomt grindede Machines ditto ned i jorden.

Egentligt siger det meget om hvor loopsidet kampen var, at jeg faktisk ikke slog specielt godt. Jeg var langt henne i første halvleg før jeg lavede en casse, jeg stod for kampens 4-5 dobbeltskulls, havde et hav af Pion, uden at breake eller 7+ på injury, og jeg missede et pil resultat på et to terningsblock for at score i tur 8.
Med friske terninger havde jeg myrdet Piils hold, som konstant gav op til flere blocks til mblw, og mblw+pion spillere - 7-0 i casser er også meget, men det "føltes" bare ikke som meget. Norse er for mit hold bare et skaven hold, som ikke løber væk =))

Thomas blockede generelt rigtigt godt (men ikke særligt hårdt, formåede ikke så meget som en KO!), og væltede en masse dværge og tyre rundt, når der var mulighed for det. Og norserne havde et par clean turnovers, omend de fleste var i backend af en forceret tur grundet undertal.

Med lidt held (4+ dodge, 4+ pickup, 3+ dodge, 2+GFI) kunne Thomas have udlignet til 1-1 ved halvleg, efter at have været blevet breaket af et devastating perfect defense, som låste det meste af hans hold, og som gjorde hans dybe spil meget sårbart for tyrene.

Men med 2 mand i cas boksen ved halvleg (Chaney reg. altid!), ja så lykkedes det Thomas at misse 5 ud af 7 KO slag ved halvleg.

Og med udsigten til at skulle modtage et 8 turs drive, med alle 3 tyre, alle 6 dværge, superhoboen og den sparede dplr-saw, ja så var det svært at tro på en spændende kamp.

Efter LOS, som producerede en kasse og 2 KO's ja så var der ikke andet for Thomas end at concede sin første tur i anden halvleg.

Da thomas så misser halvdelen af sine KO's igen, inklusive sin bigguy, sin sidste guard spiller og thrower, ja så var spillet slut.

Tilbage var der bare at gå igennem, de sædvanlige semi-traurige øvelser, når man spiller med toppumpede hold og det ene hold ER breaket. Der ER ikke nogen miracle recoveries, der er kun at løbe af helvede til med sine bedste spillere, og håbe på ikke at blive sigurdet ud af banen/sæsonen.

Altimens man undrer sig over, hvor ufedt det er at få stillet 11 mand op på LOS imod sig i eget drive i tur 3 i anden halvleg, selv om man fielder 8 mand....

Ikke særligt - spas.....

Heldigvis slap Thomas fra kampen med kun 1 niggling, det kun sagtens være gået meget værre...


Efter kampen skete det mest løjerlige ved aften rent blood bowlmæssigt (ikke at vi ikke havde hygget os, jeg lavede trompet lyde og Piil var i sit es og fortalte den altid fantastiske historie om hvordan han samlede Natasja Krone op på Trafikcafeen ved at vise hende de forbudte trin til John Mogensens Carlo, Lille Lasse og Ann Kathrin....


Nå det var en sidenote tilbage til flere kedelige detaljer om Bloodbowl!(hæng på kære læser, der kommer flere fantastiske anekdoter, med vores allesammens livstilsguru og hifi-entusiast)


Efter at have ret mange skills, med kun 1 statincrease (jaja, jeg ved godt den sidder godt den st+ men gør de ikke altid det, Truls please oplys det stille flertal, som bare venter på faldende boligpriser, stigende realløn og "bare de dog ville blive enige nede i det der mellemøsten"!?) og meget få anytables, så var det lammer tid... med skills for mig til 4 vigtige spillere....


Min (af andre coaches) meget udskældte tæske-Bull Centaur skulle have Gard, medmindre jeg slog doubles/stat. Lækker dobbelt 1 senere havde den Diving Tackle... =)

Min Claw, Pion, Mblw dværg fik som den sidste dværg Gard, det ville den alligevel hellere have end sin AG+ den utaknemlige dulk

Mine vanilla Mblw, Gard, Pion dværg skulle bare have Sfrm og blive den arketypiske "perfekte" dværg" (jaja Peter Niebling/Rasmus Meldgård/Kristian Rastrup/Longbeards-kan ikke have Pion-skolen=)).
Men han raflede så lige endnu snakeeyes frem, og blev prompte til min tredje Mblw, pion, claw, gard.... Se DET er en perfekt dværg!Derefter sluttede det så med min stjerne-ST+hobgoblin Time Warner, som havde forberedt sig på kedelige Kickoff Return.
Men denne kedelige inflenza torsdag var stjernerne venligt indstillet på skillslag. Mindsandten om ikke der lå to smukke 5'ere under kopper, da der blev løftet.Jeg skrev prompte dodge, på mit sheet da det er alt for cool at have en st4 blk+dodge boldholder på et CD-hold. Men beslutter mig så alligevel for at konferere med Piil.
Og med et af sine fraværende, distræte flash of genius kommer guldkornet fra Sølvrævens mund:


"Man giver dodge til sin bedste spiller, hvis man spiller for ikke at miste spillere. Men man giver MA+ til sin bedste spiller, hvis man spiller for at vinde turneringer!"
WOW - When in the presence of true genius....

....Det er forhåbentligt unødvendigt at sige, at jeg lige så stille stregede de ubehjælpsomme d-o-d-g-e bogstaver ud på mit roster,og rystende anførte de nu nærmeste mytiske M-A+....

Da Thomas rejste sig for atgå 5 min.senere var jeg stadig fuldstændig omtumlet, og det var kun med opbydelsen af årtiers indlært rygmarvs-høflighed, at jeg fik fulgt Thomas til døren.....CLBBBL i sandheden mere end bare en spilleliga.....