Show Match Summary

Tjaaaa, to ord kan rimeligvis opsumere kampen : Fuck Frej!

arjjj det mener jeg ikke, kun lidt. I en kamp hvor Frejs tur 0 er en casse, med efterfølgende pass og erobring af bold, og jeg i anden halvleg stillede 4 mand fra start.. Go go tur 9!

Hele første halvleg fik jeg ingen k.o's ud og frej gik igennem mit panser konstant.. han fjernede 1½ man i turen og de 2 gange jeg foulede var det dobbelt 4 på armor! Frej vandt alle rerolls, men havde ikke rigtig brug for dem..

Magen til kedelig kamp.. man kan ikke gøre meget med 4 mand imod 11, at det så var nøgle spillere alle dem jeg havde ude gjorde det ikke lettere, jeg fik dog udlignet og dte var således mig der scorede kampens sidste mål med 3 mand på banen!!!

At jeg er en dårlig taber er der mange der ved, men at mine fans er det, var knapt så klart inden de ved 0-3 valgte at overrule fame og antal og simppelthen kaste den største sten de kunne finde lige i hovedet på Frej's super thrower...... -AG til ham og en overhængende fyreseddel, farvel til Frej's eneste anytable^^

Alt i alt en lorte kamp man på ingen måder kunne overtales til at gentage!