Show Match Summary


En meget tæt kamp der var domineret af meget dårlige blockterninger og to vigtige troldmænd.

Niebling vinder lodtrækningen og starter med at drive. Begge hold slår meget dårlige block og AV-rul og det bliver til en stor klump. Det lykkes Berg at slå bolden løs men den scatter dårligt og Niebling kan samle den op igen -dog noget presset. Så i sidste tur af halvlegen har Niebling to mand der kan nå at score. Det lykkes Berg at toade boldholderen og blitze den anden, så Niebling ikke får scoret.

Anden Halvleg fortsætter med dårlige blocks og Bergs cage bliver presset. Niebling får blandt andet sat sin tail,stfm -blitzer op af bolholderen. Hvorefter Niebling lightningbolter boldholdere. Han går dog ikke igennem AV. Berg prøver at blitze tail-manden ned, men han bliver stående og Berg kan dodge med sin superwight på 3+ med reroll for at samle bolden op på 3+ med reroll. Han falder og Niebling for efterfølgende en af kampens få gode ture, hvor han smider en del af Bergs spillere af banen.
Berg conceder og har efterfølgende tre ture til at score i. Det bliver tæt på, men så hellere ikke mere, da terningerne fortsætter i samme dur. Kampen stopper symptomatisk med et 1-die block for at flytte en spiller: Skull,skull

Niebling vinder en tæt kamp, men må også betale med et kill på sin bedste spiller. Lidt ironisk at Niebling var sikker på ferien inden kampen så han kunne klare alle skader, og så får han to kills; et på en Htkl-lineman lægen redder og så et på sin ST 4-slayer.