Show Match Summary


By I-wont-crush'im-nators of deflated doom.

I kender kampene. Alt lykkes - for modstanderen. Dine folks rustning kunne ligeså godt have været af smør. Måske havde det endda været bedre hvis de havde været af smør, så havde de måske været sværere at få fat på.

Mino mod mino. Meget spændende, da de er stort set ens. Gorms laver lynhurtigt Casse-KO-casse. Min laver stun-stun-ko. (Og nu kommer det der nok mest bringer mit pis i kog over min mino...) Ja, da min mino har lavet sit tredie block er der en latterlig blanko check af en gor der lige tager to terninger imod fordi minoen står lidt i vejen. To rene stjerner senere ligger minoen i græsset. Men med hjelmen spændt fast mellem hornene har han av9. Der bliver prompte slået en 10er! Gorm havde få ture forinden mindet mig om at Minoer har tskl, så der er jo en reel chance for at han bliver på banen... Endnu en 10er senere er det håb slukket.

Knock-outs? dont get me started. Gorm klarer 7 ud af 9 rul, og stiller i øvrigt fuldt hold til anden halvleg. Mig, jeg har 5 mand ude, heraf 1 cent, 1 best og min mino. De sidste to var linieludere der var taget ud i tur 1. Jeg klarer da i det mindste mit ene KO rul. Hvilket var 50% af de KO rul jeg havde i kampen. KOs er åbenbart kun for heavytyper...

Turnovers var det omvendte af KOs. Gorm lavede 2 (den ene kostede ham et TD) og jeg lave en 8-10 stykker. Det var Lab Rats (mit skavenhold for to år siden) om igen.

Tude tude tude, spise kiks spise kiks spise kiks.

Sidste spark når jeg alligevel lå ned: MVP'en falder på en Ungor der lige har reddet sig en AV- ved at blive taget ned på LOS i første tur. Go figure.