Show Match Summary


Wow en vildt spændende kamp, som blev gjort mere spændende af Frihedskæmperne havde valgt Rasmus til at være modstanderen hvor de crappede ud. Noget der ikke er usædvanligt for hold med Copenhagen brandet, de har i årenes løb blevet taget grundigt ved næsen af netop Rasmus.

Kampen her blev dog primært spændende af at jeg overhovedet ikke kunne rulle injury rul med dirty players og black orcs, samt armor rul med knivene. Resulterene i at Rasmus, som kun fieldede 14 mand, rask væk stillede 11 mand hele kampen, og så er et dark elf hold med to skills på alle mand pææææænt belastende.

Da Rasmus så fyrede sin trademark "fuck det jeg er alligevel så presset" i næstsidste tur, og dodge tværs gennem min side step, shadowing cage med den glade række dodges og shadowing slag for til sidst at slippe fri, lave to go for its komme om på bagsiden af min boldholder. 1 terning, stjerne scatter over på blitzeren som griber bouncet. Altsammen UDEN reroll, hvor dejligt for mig.

Det medførte at jeg måtte scramble for at ikke at blive breaket, men kunne derfor ikke udligne i første half.

anden halvleg og 0-1, jeg skal drive.

Riot, vi mister en tur - hmmm 7 ture til at score og breake mod 13 tilbageværende darkelves ikke lige frem piece of cake. Måske hvis orkerne og knivene bare gik bananas såååååå.

3 blocks, 1 blitz og to stik med kniven havde rasmus 11 stående elvere, efter en "rimeligt dårlig LOS"!

En af de situationer hvor man er liiiige ved at flippe bordet, sådan en hvor det ikke "bare" er et spil.

Men ikke destomindre får jeg grindet mig frem takket være blandet andet rasmus darkies som er glade for at blocke sig frem til at stå op af knive og blackorcs.

Tilsidst er jeg i en situation, hvor jeg kan holde på bolden og lade Rasmus concede for at prøve en to-tursscoring og dermed spille for uafgjort, eller score og prøve at lave et toturs break. Rasmus har på det her tidspunkt 5 mand på banen, 1 i reserve og 5 i KO. Så jeg tænker, hmmm make it or break it.

Jeg scorer og Rasmus siger de berømte ord "nu er det tid til de blå terninger" fisker dem frem og slår prompte 4 mand ind fra KO.

hmmm gav jeg lige ti darkies 3 ture til at prøve at score.....ikke så bra (

Nå så er det vist snart min tur til at trække en nisse i skægget.

Do u feel lucky punk....


Perfect Defense, alle mand op I LOS undtagen kickmanden, Rasmus slår dobbelt skull (ingen rerolls tilbage)på move 9 manden, som kan nå ned til hans dybe boldholder.

Ned og blitze og stripballe bolden på jorden, og Rasmus slår 1'eren på sit dodge for at komme rundt og passe den væk.

3+ pickup for en meget, meget tæt og frustrende kamp, hvor der blev revet mange lyse totter ud.

Tak for kampen Rasmus, og friendlien, hvor jeg slog endnu dårligere injury OG glemt mit perfect hit tilgengæld fik jeg endelig en AG+ hårde vilkår for min darkie )

Nåja og Che Guevarra fik Frenzy, fordi det var kun passende at det 20 århundredes mest aktive guerrilla fik frenzy.

og random linemand dirty player igen, igen,

Sjovt som jeg havde glædet mig til at spille med de hurtige positions men det er alle de langsomme dulke der arter sig bedst.