Show Match Summary


Årets første store styrkeprøve mod det helt brokne Beastman hold ( hvor er det ærgerligt at Brian ikke spiller Beastmen, det er meget federe at sige at Brians hold er brokne, han bliver så glad!)

Men spillet blev rimeligt udramatisk spillemæssigt, da Nis' psykominotaur strøg sammen med lægen og en ag+ Bestigor som fik av- indenfor de første to ture i hans drive. Man er vel pro rafler

Derefter scorede Nis hårdt presset, og jeg kunne relativt uproblematisk udligne på de tilbageværende 4 ture, godt hjulpet på vej af at Nis lige havde et par rigtige Chaos-ture med block terningerne. Mere problematisk (for Nis) var det at jeg stadig havde alle mine Black Orcs, og de begyndte at komme seriøst i omdrejninger.

Anden halvleg blev mere af samme skuffe, især da jeg valgte at fielde 3 dirty players, som med god hjælp fra Nasty Masta og Black orkerne gjorde kraftigt indhug i Nis spillere, inklusive et par random skader til et par ungors. Det hele blev kun spændende da jeg blev lidt for ivrig i mit tæske/foule frenzy, så Nis' fik lavet en "fuck det nu prøver jeg" tur som endte med at blive den glade helte tur. Men med kun 4 mand på banen var det alligevel for svært at dække bolden op.

2-1 til de små terrorister, 6 casser fra Orkernes hænder og 5 fra dirty players sygt nok


Freeeeeedom!!