Show Match Summary


Oh My Freaking GOD!!!!!!!!
Oh My Freaking GOD!!!!!!!!
Oh My Freaking GOD!!!!!!!!
Oh My Freaking GOD!!!!!!!!
Oh My Freaking GOD!!!!!!!!
Oh My Freaking GOD!!!!!!!!
Oh My Freaking GOD!!!!!!!!


Hvad skete der lige her, det er vist sådan en kamp man oplever en gang om året!

TOTALT FREAK KAMP

Vi starter begge to totalt povert ud i første halvdel, dæmonerne nægter at spille bold og dværgene nægter at slå en flue/dæmon ihjel. De var bange for plaguebearers, de slog ikke igennem av7 med pion seks eller syv gange i første halvleg alene og missede 4 eller 5 gfi.

Ikke destomindre kunne jeg (Palle) gå til halvlegsføring med 2-0 og magre 1-0 i casser!

Så skal jeg ellers love for at der kom gang i den, startende med 4 casser i første tur, efterfulgt af 5 mand i undertalsdrive fra Kristian, hvor jeg har stillet 11 dværge på los.

Naturligvis bliver der lige der slået vores dobbelt-friendlies eneste blitz, og med 11 mand på LOS er det killing fields. Da Kristian får sin tur har han 2 mand på banen, hvoraf den ene er stunned og den anden har dobbelt tacklezones!

Efter det begyndte en stribe guderaffles på begge sider, Kristian fik kastet adskillige ranges selvom han resten af halvleg kun lige kunne skrabe 3 folk ud af KO og regen, mens dværgene ikke missede et beat og samtidig spillede drønsikkert bold. Godt hjulpet på vej selvfølgelig af Dæmonernes hooligans som gjorde mange af TD'erne mulige med en stadig strøm af Rerolls.


TOTALT freakish, Kwegge skiftevis rystede hovedet energisk og grinte vanvittigt alt imens hans spillere sprøjtede til højre og venstre.

Jeg prøvede det bedste jeg havde lært at spille så hurtigt jeg kunne for at slutte en åbenlyst meget ulig kamp, inden Kristian begyndte at tampe mig med en nydeligt foret figuræske.....

Det hjalp dog lidt at han i de to kampe slog henholdsvist Inspiration og Team Effort og at dværgelægen havde godt tag på at de-warpe dæmoner.

Tak for en god og en meget mystisk kamp!

Held og lykke med den fang dame, den skal Easter nok få meget glæde af