Show Match Summary


Et lille slutspilshåb levede for Oggos Runts, med 5 point på 6 kampe. Men der var 2 uhyggelige modstandere tilbage: Copenhagen Legends og Abominations.
Kun 2 dage efter kampen mod Slaanish skulle slaget mod Copenhagen legends stå, og med hele 77 i TR forskel hang en hel del på Handicap tabellen.
Rødderne var dog de eneste der hyrede en wizard hvilket bragte forskellen lidt ned.
Vejret var godt, og handicappet blev:
*Smelling Salts: KO recovery på 2+. Super.
*Get the Reff: klare 1 argue the call. OK.
*Get the Reff: 12 spillere. Knap så super.
Ikke ringe, ikke prangende. Og med mange kampe i seriøst TR underskud har goblinerne ikke havet noget rigtig tungt ud af tabellen. Ikke den bedste start - specielt ikke fordi elverne fik lov til at starte.

Coach oggo satsede, og puttede troldene på linien. Man ved jo aldrig hvad der sker når dauntless kommer i spil
Elverne havde en slingrende første tur med en del 1'ere, men desværre reroll på det hele. Heldigvis skete der dog ikke det helt store. Elverne havde dog været temmelig dristige, og manden nede bagved med bolden havde ikke sure hands. Her var alle tiders sats: Kaste Strip Ball goblinen og håbe at han kunne lave et overraskende "big play". Men trolden der skulle kaste ham kvitterede med en dobbelt 1'er på sit GFI, og coach Oggo begyndte at undre sig over om troldene havde hørt efter i omklædningsrummet.

Herefter opstod der slagsmål, for elverne havde bestemt sig for at gå efter troldene inden de ville score. Efter lidt slagsmål kom boldbæreren og en hoben spillere frem til et superfoul på en trold. Smak - badly hurt.
Men goblinerne var begyndt at komme på benene, elverne stod spredt, og Oggo havde lovet sig selv at spille offensivt i denne knald eller fald kamp. Der var kun 1 ting at gøre: Bruge lægen! Og oven i købet blev DP'en udvist. Ha.
Men bedst af alt, boldbæreren havde været med i foulet - og nu kunne den operede trold springe lige op og nakke hende. Klask! Stjerner. Bolden fri og piling on. (Desværre kun stun, hvilket skulle blive kritisk).

Bolden hoppede og hoppede, og en masse gobliner var hurtigt over den.
Desværre hoppede en også ind i en heroic tacklezone, så efter et stift pick up blev goblinen med bolden revet omkuld. (Jaja - jeg havde overset den).
Elverne asede og masede med de mange tackle zones, men her er AG jo en god ting, så det lykkedes at hente bolden tilbage på elverhænder.
ZZZZZap. Et knitrende lightning bolt, og boldbæreren var i jorden igen. Goblinerne fik fingre i bolden igen, og var på vej i en rigtig god stilling.
Og så var der en trold der slog dobbelt 1 igen. Piiiiiis. Spild af wizard.

Men elverne havde også en skidt tur, med mange pileblocks, og det lykkedes ikke at få goblinen med bolden i jorden. Chancen var generobret, og nu begyndte goblinerne at tro på det.
Manden med bolden var kun 9 felter fra endzone (Også kaldet 1 felt for meget).

Det hele var op til et snedigt blitz fra en squig, men der skulle bruges 7 moves (dvs. mindst 3+ for move, og så skulle der go-for-its til). Det blev en vigtig 5'er (dvs. ingen GFI) og squiggen hamrede ind i klyngen med boldholderen, hvilket gav et skub på det gratis felt!
Touchdown i sigte!
Først et dodge, med dodge skill, og så de 2 obligatoriske go for its, med team rerollet tilbage. Det lignede en sikker scoring i tur 7, hvilket ville betyde 1-0 føring til goblinerne ved halvlegen.
Men endnu en gang i kampen (og sæsonen) svigtede det afgørende held.
1-2-1, og goblinen med bolden snublede ind i endzone.
Jammer!
Heldigvis havde goblinerne brugt lidt krudt på at dække elvernes eneste fisker op, så det skulle da ikke gå helt galt.

Elverne blockede lidt, og præsterede en freak badly hurt på en trold - bare for at gøre den missede scoring endnu mere bitter! Nu var der 2 trolde ude, ud over den som lægen reddede!!
En elverblitzer løb tilbage og hentede bolden i endzone, og der blev han friskt stående.

Så var det tid til det store valg: Terrorblitze eller spille chancen.
Spil chancen!
Goblinen der faldt i endzone kom op, kantede sig rundt om blitzeren og vippede ham ene mand ud over baglinien. Casualty!
Indkastet villle afgøre chancens størrelse. (Et indkast den gale vej ville betyde at det hele hang på et tvivlsomt goblin kast).

Men bolden fløj den rigtige vej!
Og landede lige foran en goblin (igen dog i en heroic tackle zone).
Endzone or glory!! 2 hug på en 5'er er bedre end 50% - målet kan stadig lykkes.
Snubl. (dobbelt 1 - bare for en sikkerheds skyld). Og så var det halvleg.

Halvleg. 0-0.
Suksuksuk. Alt det fede var brugt, til meget lidt nytte.
En føring ville betyde at goblinerne kunne have satset på 2 kastespil, men ved uafgjort er det knap så fristende et fyre bolden ind i fjendens rækker.
Men der var da stadig håb.

Bolden landede godt nede bagved, Ulto hentede den, og troldene tog fat i LOS, og fik deres første casualty. Men det helt store problem var at elvernes ST5 AG5 spiller betød at bolden ikke var sikker noget sted. Elverne dækkede hårdt op, og fortsatte deres taktik med at bearbejde troldene. I næste tur trak jeg mine spillere væk, men der var ikke rigtig hul igennem - specielt fordi bolden stod gemt langt nede på min egen banehalvdel.
I sidste øjeblik opdagede jeg at blitzeren med jump up kunne nå ned til bolden! (Det er svært at holde styr på 60 skills!), og satte et vigtigt fould ind.
Hvad tror du?
Snubl. Knock out. Det var så den dirty player.
Blitzeren kom op, men var dog ikke frisk på det 1-terningsblitz, og gav endnu engang troldene tæsk. Samtidig begyndte elverne at nærme sig Ulto med bolden.

Goblinerne måtte trække sig tilbage og beskytte. Først ved at nakke fiskeren, og siden at hoppe på ham. Imens havde en chance endelig åbnet sig. En pogo stick oppe ad banen stod kun i 1 TZ. Der var kun 1 block tilbage i Palles tur. Med 1 terning.
Alt andet end pushback og knockdown.
Klank - ren stjerne. Follow up, og dermed kom pogo'en i 2 tackle zones - den ene med..... Heroic Tackle.

Så var pogo'en uspillelig, og goblinerne var nu tvunget til at løbe et cage op ad banen, op mod den frygtede witch elf. Et enkelt go for it skulle der til, og det skulle jo være en 1'er. Pludselig var caget ikke så sikkert, og de resterende spillere måtte dække op som de bedst kunne uden reroll.
Men det var ikke godt nok. De 2 witch elfs kom flintrende. Den ene fik nakket bolden fri (ren KO - bugger) Og den anden fløjtede tværs gennem klumpen og hentede bolden. Ups.
Sidste udkald.
Min strip Ball goblin kunne gå direkte ind og tage 2 terninger imod - og med dobbeltpushback ville bolden være fri til en svag chance.
Men når det er vigtigt ender den slags jo som bekendt i turnover.

Derefter kunne elverne mere eller mindre køre den hjem på rutinen.
Eneste lille finte var at de var 2 mand i overtal, men trods at de foulede, pilede gobliner og trolde, så fik de pludselig ikke flere spillere af banen, og derved røg min sidste chance for at kalde nøl.
Jeg prøvede at presse Palle til en for tidlig scoring, men hvordan presser man en ST5 block+dodge spiller når man ikke har tackle?
0-1 og Oggo må se sig ude af slutspilskampen.
Æv bæv.

Har man læst mine kampbeskrivelser vil man vide at det ikke har været et heldigt år.
Ikke når det virkelig gjaldt.
Æv igen.
Nå - op på dupperne. Der er endnu en spike chance og en losers cup at kæmpe om.